Όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, ανεξαρτήτου θέσης και καθηκόντων, εργάζονται με πάθος, αγάπη και επαγγελματισμό, για την υλοποίηση των στόχων της εταιρείας, με βασικότερο την συνεχή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών που υιοθετεί και στα οποία συνεχώς επενδύει η εταιρεία, καθώς και με τη συνεχή εκπαίδευση, όλοι οι εργαζόμενοι καθιστούν το έργο τους αποτελεσματικότερο. Η κινητήριος δύναμη της Ύλης είναι η Ψυχή, οι Άνθρωποι. Πίσω από τα συστήματα, τις εγκαταστάσεις και τα εργαλεία, υπάρχουν άνθρωποι που τα λειτουργούν και η συλλογική προσπάθειά τους, δίνουν πνοή, αξία και αποτέλεσμα. Γι’ αυτό πιστεύουμε και επενδύουμε στην Ανθρώπινη Δύναμη και Αξία.

Επιπλέον, με τη χρήση του πλέον προηγμένου και σύγχρονου μηχανογραφικού συστήματος της SAP, που έχει εξελιχθεί και προσαρμοστεί από το τμήμα ΙΤ της εταιρείας, επισφραγίζουμε τη συλλογική μας αυτή προσπάθεια.

Με τα παραπάνω εφόδια, οι Πωλητές και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, προωθούν τις παραγγελίες στο τμήμα της Αποθήκης.  Η Αποθήκη, με ζήλο και ταχύτητα προετοιμάζει όλα τα παραγγελθέντα εμπορεύματα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και στην συνέχεια τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας καθώς και πλήθος μικρών και μεγάλων συνεργαζόμενων φορτηγών, καλούνται να τα παραδώσουν.  Ημερησίως και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, παραδίδονται έως και 500 παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα στον πελάτη μας σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη του, προσφέροντας ακούραστα τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας.

 

Για την αποστολή των παραγγελιών σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Τηλεφωνικά:     στο 210 6247 100
  • Με Fax:               στο 210 6247 200
  • Με email:            στο order@ang.gr

ή συμπληρώστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο link «Επικοινωνία»