background
seperator

30.03.2021 - RECYCO – Λευκό χαρτί εξαιρετικής ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον από 100% ανακυκλωμένες ίνες

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα ποιότητα χαρτιού ‘Recyco’ που η εταιρεία μας εισήγαγε στην ελληνική αγορά στις αρχές του έτους.
Πρόκειται για ένα νέο λευκό χαρτί υψηλού επιπέδου με προέλευση από τον οίκο ‘Gruppo Cordenons SpA’ Ιταλίας, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα γενιά δημιουργικών χαρτιών που προάγουν την πράσινη ιδέα.
Βιοδιασπώμενο (biodegradable and compostable) από 100% ανακυκλωμένες ίνες, η ποιότητα ‘Recyco’ είναι πιστοποιημένη με FSC® Recycled (FSC-C012975), ως δείγμα σεβασμού προς τη φύση και τα στοιχεία της.
Χάρη στα οικολογικά βιώσιμα χαρακτηριστικά της, τη φυσική εμφάνιση και αίσθηση, προσφέρεται για τις πιο σύγχρονες και ποικίλες εφαρμογές από ιδιαίτερες εκδόσεις έως πολυτελείς συσκευασίες, συνδυάζοντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και την οικολογική βιωσιμότητα.
Κατάλληλη για όλες τις δημοφιλείς τεχνικές εκτύπωσης και φινιρίσματος, διαθέσιμη σε λευκό χρώμα, η ποιότητα ‘Recyco’ διατίθεται σε τρία μεγέθη (64x90εκ, 70x100εκ, 72x102εκ) και σε ένα ευρύ φάσμα βαρών από 80γρ έως 350γρ.
Η σειρά ολοκληρώνεται από φακέλους στη διάσταση 11x22 και 16x23.

Καλέστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας με email για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

seperator